Снимка: Wikipedia   Топ 3 на най-богатите хора в света

...
Снимка: Wikipedia   Топ 3 на най-богатите хора в света
Коментари Харесай

Европеец се нареди в Топ 3 на най-богатите хора в света

Снимка: Wikipedia
 
Топ 3 на най-богатите хора в света към този момент не е доминиран единствено от американци. В него през днешния ден влезе и един европеец.

Титанът в първокласните артикули Бернар Арно засенчи ръководителя на Berkshire Hathaway Inc. Уорън Бъфет и стана третият най-богат човек в показателя Bloomberg Billionaires.

``
реклама

Французинът, който добави $14,5 милиарда към благосъстоянието си тази година и в този момент има 83,1 милиарда $, изпревари Бъфет с към $100 милиона във вторник, с цел да се причисли към Топ 3 за първи път от 2012 година насам, от когато се прави подреждането на Bloomberg.

Председателят на Louis Vuitton LVMH е и единственият европеец, с изключение на притежателят на Zara - испанецът Амансио Ортега, достигал до трето място в листата.

По-голямата част от благосъстоянието на Арно идва от неговите притежания в стилните колоси Christian Dior и LVMH, като акциите на двете компании са нарастнали с 20% през тази година и регистрират рекордни продажби.

Ръстът на благосъстоянието на Арно през 2018 година се конкурира с този на създателя на Amazon.com Inc. Джеф Безос, най-богатият човек в света, който прибавя $15,2 милиарда към положението си (което в този момент е 140,1 милиарда долара). 

Единствено Марк Зукърбърг е почнал по-добре през годината, като благосъстоянието на съоснователя на Фейсбук Inc. се е повишило с 15,3 милиарда $.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР